Pad van Zijn – vanaf 24 april 2023

Serie van vijf meditatieavonden

Vanaf maandagavond 24 april start ik met een nieuwe serie van 5 meditatieavonden. De avonden zie ik als oefeningen in leven, in simpelweg zijn. Zonder oordeel, met mildheid en compassie. Daarom ‘pad van zijn’. De avonden zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust, verdieping, verbinding en ontspanning. Het zijn avonden om te vertragen, ruimte te geven aan wat er is, dichter bij jezelf te komen, stilte te ervaren, inzichten te krijgen en zo te oefenen in het leven. Uiteraard is iedereen welkom. Of je nu ervaring hebt met mediteren of niet.

OVER DE AVONDEN
Tijdens de avonden neem ik je mee in in meditatie, visualisatie, deelronden, ervaringsgerichte oefeningen, licht lichaams- en ademwerk. Als inspiratiebron gebruik ik de natuur, de seizoenen, windrichtingen en het jaarritme. Ook is er ruimte om te delen wat je tegenkomt in jouw wereld. Wat je verwonderd, ontdekt, of blij maakt. Maar ook wat je lastig vindt of verdrietig maakt. Thuis of in je werk. Kortom het hele leven. We starten en sluiten af met een kopje thee.

WAT BRENGEN DE AVONDEN JOU
Een ontspannen avond, waarin jij je samen met andere mensen even terugtrekt uit de hectiek van je dagelijkse bestaan
Meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Uit je hoofd en in je lichaam: hoofd-hart-buik in balans. Een veilige bedding, inspiratie en verdieping.

Kortom, voeding voor je ziel!

PRAKTISCH
We komen vijf maandagavonden bij elkaar van 19.30 tot ongeveer 21.30.
De data zijn:

  • 24 april
  • 8 mei
  • 22 mei
  • 5 juni
  • 19 juni.

De kosten zijn 60 euro voor de 5 avonden (inclusief btw). Na aanmelding ontvang je een factuur.

Het adres van praktijk Innerdiek is Jan Meesterweg 9 te Wijhe.

AANMELDEN
Als jij er ook naar uitkijkt om in een kleine, veilige groep te oefenen in bewust-ZIJN, te mediteren, stil te staan bij jezelf en contact te maken met wat er in je leeft. Je bent meer dan welkom.

Stuur een mail naar simon@innerdiek.nl of bel/app 06-41905368.