22 MAART 2023 – SYSTEMISCHE KOST – LENTE

Lente (Ostara) – de belofte van licht, groei en oogst

Hoe zou het zijn als je je meer en meer bewust wordt van de wisselingen en het ritme van de seizoenen? Niet alleen buiten jezelf maar ook in jezelf. Wij zijn de seizoenen! Je bent meer dan welkom op een van de opstellingsavonden rondom de seizoenswisselingen. 22 maart starten we met het verwelkomen van de lente. Een avond voor samen eten, innerlijke voeding, ontmoeting, bezinning, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.

We beginnen de avond om 18.00 met een kennismaking en een eenvoudige vegetarische seizoensmaaltijd. Vervolgens starten we rond 19.00 met een meditatie waarbij we de lente verwelkomen en ook het ‘veld’ openen. We doen per avond maximaal 2 opstellingen waarbij alle deelnemers participeren. Persoonlijke vragen of thema’s om in te brengen worden vooraf geïnventariseerd. We sluiten de avond rond 22.00 af met een ritueel passend bij het seizoen.

Een opstellingenavond is altijd een inspiratie voor alle aanwezigen. Of je nu een persoonlijk thema inbrengt of enkel deelneemt als representant. Mijn ervaring is dat systemisch werk altijd zeer heilzaam is. Het zorgt er vaak voor dat oude, onbewuste en onopgeloste dingen uit bijvoorbeeld onze familielijn of -geschiedenis die ons belemmeren in ons dagelijks leven zichtbaar worden en zo een plek krijgen. Er ontstaat hierdoor weer ruimte voor het nieuwe. Voor innerlijke kracht, vrijheid en levensvreugde.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN
De avonden inclusief eenvoudige maaltijd, koffie en thee bied ik aan voor 29 euro. Je kan je eenvoudig aanmelden door een bericht of email te sturen. Na aanmelding ontvang je een factuur.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

WAAR EN WANNEER
De opstellingsavonden vinden plaats in mijn praktijk Innerdiek te Wijhe.

Jan Meesterweg 9
8131 PM Wijhe

Je bent meer dan welkom. Ik kijk uit naar je aanwezigheid.

ANDERE DATA
22 maart – Lente / Ostara / Belofte van licht, groei en oogst
21 juni – Zomer / Litha / Kracht van de zon en rijkdom van de aarde
20 september – Herfst / Mabon / Dankbaarheid, loslaten en stilte
20 december – Winter / Yule / Terugkeer van het licht