Workshop ‘ZIN IN ZIJN’ 10 DECEMBER 2022

‘Simpelweg ZIJN is een heuse levenkunst’

De maand december rondom midwinter aan het einde van de jaarcyclus is een mooi moment om te reflecteren en voorzichtig al vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.

De workshop ZIN in ZIJN wordt een betekenisvolle dag van verstillen, verdiepen, ontmoeten en inspireren. We gaan oefenen in ZIJN met alles wat er is, wat je ervaart en wat zich mag aandienen. We stappen uit de waan van de dag vol streven en vermijden en gaan met een mild en open hart onderzoeken en ervaren hoe leven vanuit ZIJN oneindige rust, ruimte en verdieping geeft.

Kortom het wordt een magische en krachtige dag vol voeding voor je ziel en je innerlijke wereld om ervoor te zorgen dat het daar fijn is en dat je nieuwsgierig, vol vertrouwen, vanuit je natuurlijke ritme en met een open hart onderweg mag gaan naar 2023.

WAT GAAN WE DOEN
We gaan deze dag aan de slag met verschillende werkvormen zoals meditatie, een trancereis, systemisch en sjamanistisch werk, creatieve oefeningen en licht lichaams-, ademwerk. Verder zijn er deelronden. Ik geloof namelijk in de onwijze kracht die vrijkomt als mensen zich met elkaar verbinden door te delen over wat er van binnen speelt terwijl anderen zonder oordeel luisteren. Ook zullen er ontmoetingen zijn zonder woorden. Jezelf niet uit te hoeven leggen brengt rust en een diep vertrouwen in wie je mag ZIJN.

WAT NEEM JE MEE
Je leert eenvoudige manieren om zelf dagelijks te kunnen oefenen met simpelweg ZIJN. Wat je verder meeneemt uit deze dag? Rust in je hoofd, mooie herinneringen, een vergroot bewustzijn en je gaat vol vertrouwen en met een nieuwsgierig en open hart onderweg naar 2023.

VOOR WIE
Deze workshop is bedoeld voor mannen en vrouwen die het belangrijk vinden om te werken aan het vergroten van hun bewustzijn en te bouwen een liefdevolle wereld waarin ze leven. Als deelnemer ben je bereid bent om in nieuwsgierigheid en kwetsbaarheid je persoonlijke thema’s te onderzoeken, hierover te delen, om zo ook samen en van elkaar te kunnen leren.

PRAKTISCH
De workshop is op 10 december 2022. Je bent vanaf 09.30 uur welkom. De workshop start om 10.00 en we ronden de dag af rond 16.00/16.30.

Thee en water is aanwezig. Ook zorgen ik voor een gezonde, voedzame en vegetarische lunch. Dit alles is bij de prijs van de workshop inbegrepen.

BIJDRAGE EN AANMELDEN
Om deze onvergetelijke dag bij te wonen vraag ik een bijdrage van slechts 95,-. Je kan je aanmelden door mij een mail te sturen simon@innerdiek.nl.

WAAR
Wij zijn voor onze workshop welkom op wel een hele bijzondere plek. Namelijk in een heuse mongoolse yurt bij ‘Hof van Duur’. Het adres is Damshoekweg 2, 8121 SB te Olst (Den Nul).

‘Als je een mongoolse yurt binnenstapt kom je als vanzelf tot rust en voel je het effect van de ronde vorm en de natuurlijke materialen. Je ervaart al snel meer verbinding met de natuur en jezelf.’

WELKOM
Je bent meer dan welkom en ik kijk uit naar je komst.

Heb je nog vragen of wil je even overleggen of deze workshop iets voor je zou kunnen zijn? Neem gerust even contact met mij op. Mijn mobiele nummer is 06-41905368.

Hartegroet,
Simon Alderliesten